Partijhandel-Assen.nl


We hebben geprobeerd om de website voor u overzichtelijk en informatief te maken. U kunt bestellen via de webwinkel. Voor aanvullende informatie kunt u ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of u kunt een bericht sturen middels naar onderstaand emailadres. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres- en telefoongegevens:
Partijhandel-Assen.nl
Spanjelaan 9
9403 DN Assen
Tel. 0592 375125
info@partijhandel-assen.nl

Indien u er zeker van wilt zijn dat onze email in uw mailbox komt, vermeld dan info@partijhandel-assen.nl bij de vertrouwde afzenders in uw spamfilter.

Partijhandel-Assen.nl vindt u op het bedrijventerrein Messchenveld in Assen Noord.

Vanuit Groningen:
Op de A28 neemt u afslag Assen Noord. Onderaan de afslag gaat u linksaf het viaduct onderdoor. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf. Bij het volgende verkeerslicht gaat u rechtdoor. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. De volgende kruising gaat u rechtsaf en dan moet u bij de blauwe hal aan de rechterzijde aan de achterzijde zijn.

Vanuit Beilen:
Op de A28 neemt u afslag Assen Noord. Onderaan de afslag gaat u bij het verkeerslicht linksaf. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. De volgende kruising gaat u rechtsaf en dan moet u bij de blauwe hal aan de rechterzijde aan de achterzijde zijn.


Grotere kaart weergeven